• Komuna Kashar
  • Komuna Kashar
Home
Festojmë së Bashku në Javën e Komunës
E hënë, 22 Shtator 2013 15:21

1374811 596124027092285 1205567570 nJava e Komunës ka tërhequr vëmendjen e qytetarëve të Kasharit por edhe vizitorëve, për larminë e aktiviteteve dhe hapësirën që ofron për tu bërë pjesëmarrës. Aktivitetet sportive, qitje, bilardo & shahu, maratona e atletikës dhe futbolli kanë mbledhur të apasionuarit pas këtyre sporteve.

Armand Sulaj nga Kashari fitoi vendin e parë në Qitje me Pjatel. Bledar Bakalli nga Yzberish ishte fituesi i Kampionatit të Bilardos dhe Bardhyl Kamberi nga Kashar Kodër por siç e njohin të gjithë si Kryetar i Fshatit Kashar Kodër fitoi Kampionatin e Shahut. Kampion i Futbollit për këtë vit kryesoi skuadra e Mëzez Fushës.

Më shumë...
 
Punësohen rreth 40 studentë për sezonin veror
E mërkurë, 30 Korrik 2013 14:59

548304 572704582767563 514613702 nRreth 40 studentë janë punësuar nga Komuna Kashar për sezonin veror. Studentët do të grumbullojnë informacione në Zonën Ekonomike të Tiranës nëpërmjet një pyetësori të pregatitur për biznesin. Ky proçes është një hallke e Projektit ASSI i cili ka për synim marketimin, shërbimin dhe konsulencën për ZET ( Zona Ekonomike e Tiranës) në Komunen Kashar, Prezë, Bërxull dhe Bashkinë Vorë. Projekti është një bashkëpunim i Ministrisë së Brendshme të Shqipërise dhe Ministrisë Italiane të Zhvillimit dhe nëpërmjet Shoqatës Sagro Aventino është ndërtuar portali në të cilin do të hidhen të dhënat e grumbulluara. 

Më shumë...
 
Takim i Kryetarit të Komunës me Gratë artizane
E martë, 10 Qershor 2013 14:43

379581 551670234870998 1655011777 nKryetari i Komunës, Besnik Fuçia dhe Edlira Sula, përfaqësuese e Fondacionit Tradita Popullore takuan gratë dhe vajzat artizane në Kashar për të diskutuar mbi mundësitë e punësimit dhe zhvillimit. Ky takim ishte vazhdimësi e Projektit, Instrumentat e Zhvillimit Ekonomiko Social të Gruas.

"Ne e nisëm këtë ide që prej muajit dhjetor dhe sot ne jemi këtu me projekte të prekshme. Ne kemi kaluar dy fazat e para të projektit, kemi mundësuar punësim në afërsisht 180 familje deri tani duke shpërndarë fidane ullinj dhe plasmas për sera. Se shpejti do të përfitojne aplikantët për blegtori. Por kjo është vetëm një pjesë e projektit. Një pjesë mjaft e rëndesishme jeni ju që keni aftësi të bëni punë artizanale. Në muajin maj ne organizuam së bashku me Edlirën, Panairin Artizanal për të promovuar punët tuaja. Kam dëshire dhe jam shumë optimist se së bashku do të realizojmë një panair në përmasa më të gjera ku të krijojmë dhe mundësi për tregje shitje" u shpreh Kryetari.

Më pas gratë pjesëmarrëse në panairin artizanal në Muzeun Kombëtar ndanë eksperiencën e tyre me gratë e tjera.

 
<< Fillim < mbrapa 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 para > Fund >>

1 faqe nga 27

gazeta_janar_2012

informaliteti

plani urbanistik

C_Users_Elison_Desktop_plani_-_1

guida

formular

galeri1

 

i

kontakt

projekte2

komuna kashar